Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 A törzsgárda és jómagam is igen szomorúnak sőt bosszantónak tartjuk az alábbiakat:

1; A Halászlakiak és ezenbelül is az Egyesületi tagok közül is mindig csak ez a kis törzsgárda vesz részt szinte mindenben.

2; A Csatorna kivitelezéséhez szükséges pénzt az Egyesület biztosította és hogy ez rendelkezésre álljon, úgy kelett könyörögni a tagság egy részének, hogy fizesse be a tagdíjat.

3; A tagyűlésen lassan több a vendég mint a tag.

4; A Halászlakiak döntő többsége (kivétel az aktív segítők és tagok) mindenben csak kritizál, uszítja az embereket az egyesület ellen, rágalmazzák a tagokat, az ellenérvek nem érdeklik, de mindezek ellenére, mindent az egyesülettel akarnak megoldatni, de ők maguk semmit nem tesznek.

5; A szemétgyűjtésről mindenki tudott, aki lent tartózkodott Halászlakon, mégis volt olyan tagtársunk aki lent horgászott a parton, és még a lábát sem emelte fel, hogy alóla kiszedjék a szemetet amin ült!

Várjuk  a hozzászólásokat, észrevételeket, javaslatokat!

 Lehet érdeklődni, javaslatot tenni az elérhetőségeinken is!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

gombosjozef@freemail.hu

(Gombos Jószef, 2017.09.26 19:43)

Tisztelettel várnom az adók 1%-bevételének nyilvánosságra hozatalát a 2017-es évre.

rovobabi57@gmail.com

(Görög Ferencné, 2018.08.12 19:10)

Üdv! Kérnék szépen egy pontos nevet, számlaszámot ahová a tagdíjat utalhatom. Köszönettel: Görögné

Halászlak

(Gombos József, 2017.03.04 18:36)

Köszönöm adótok 1%-át.Sokan jeleztétek. Adótokat a Halászlakért Egyesületnek-adtátok és aki még tudja adja egy jó ügyért.Adószám 18393464-1-04

gombosjozef@freemail.hu

(Gombos József, 2017.01.11 18:37)

Otthon a természetben! Önnek is fontos,hogy gyermekei,unokái a természetben ismerhessék meg vidékünk növény-és állatvilágát? Segitse adója 1%-val Halászlak egyesületet,melynek tagjai azon dolgoznak,hogy Halászlak,ez a csodás természetvédelmi terület még sokáig adhasson otthont a pihenésnek,feltöltődésnek,horgászatnak.Köszönjük segitségét.Adószám 18393464-1-04

Orosháza

(Gombos Endre, 2016.03.09 18:57)

Kedves Halászlak szerető emberek ! Olvastam hideget,meleget amit magamra értek,de ezt csak gonoszságnak tartok. Kérdezem mindenkitől rossz az ha szeretne a közösség érdekében némi fejlődést. Igaz én még ott sem vagyok,de én hallottam mit akar ez. Megmondom mit akarok, szebb és jobb körülményeket a kirándulók és horgászok,természet kedvelők és vigyázók számára.Tettem lépéseket útépitésére, közlöm van lehetőség.Félre kellene tenni az ellenségeskedét hisz engem nem is ismernek ,ennélkül töbrevisszük fogjunk össze! Ahol nincs út ott nincs Élet!!!!!!!!!!!

Re: Orosháza

(Géczi Béla, 2016.03.10 06:32)

Tisztelt Gombos Úr!

Még egyszer olvassa el. Mert ezek szerint csak nem jött le, hogy miért kapnak hideget és meleget!
Nem az baj hogy utat akar, hanem ahogyan elő került ez az egész. "Út és gát tönkre tétel után."
Nem máson keresztül kell üzengetni hanem el kell jönni és megbeszélni.
A halászlakiaknak meg van a Vízügytől az út építési engedélye, ezt Megyeri Úr is tudja, de 8 évvel ez előtt is minimum 30 millióba került volna. A Halászlakiak nem milliomosok és nem tudnak beszállni nagy összegekkel.
Várjuk a javaslatát, tervet az útra. "A Halászlakiak és főleg az Egyesület csak hivatalos út építésbe száll be, ha tehetsége engedi.

Egyébként meg most is van élet Halászlakon és eddig is volt, csak most keserűbbé tették egyesek!

Üdv: Elnök

Halászlak

(Nagy Gábor, 2014.06.24 10:33)

Üdvözletem minden kedves fórumozónak. A segítségeteket szeretném kérni. Augusztus hónapban tervezem, hogy halászlakon töltök egy pár napot, hetet, a leendő nyaralómban. Azt szeretném megkérdezni, hogy hol tudnám a horgászengedélyt kiváltani, az állami jegyem már megvan. Illetve eladó csónakot szeretnék venni, bérelni arra a pár hétre, napra amíg ott tartózkodom. Ha valaki tudna telefonszámot megadni akinek van eladó csónakja annak nagyon örülnék. E-mail címem: halas.gabor@gmail.com. Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdvözlettel,
Nagy Gábor

Re: Halászlak

(Nagy Gábor, 2014.10.24 23:05)

Tiszteletem minden kedves fórumozónak, ne haragudjatok, de most látom, hogy az e-mail címemet rosszúl adtam meg, ezúton kérek elnézést érte, helyesen tehát:halas.gabesz@gmail.com
Még mindíg keresek eladó csónakot Halászlak környékén motorral vagy anélkül. Segítségeteket előre is köszönöm,
Tisztelettel,
Nagy Gábor

nyaralás-nyaraló

(Nagyné Antali Noémi, 2013.05.17 09:45)

Üdv minden Halászlakot szerető embernek.Szeretném megkérdezni,hogy nem tud-e valaki olyan nyaralot halászlakon,amit kiadnának nekünk (családom 2 felnőtt +4 gyerek) a nyáron 1 hétre.Köszönöm a segítségeteket.

Re: Re: nyaralás-nyaraló

(Nagyné Antali noémi, 2013.08.01 15:41)

Köszönöm az infot keresni fogom !
Tudom,melyik ház,régen az volt a Kinizsi horgászegyesület nyaralója.

Kérdés!!

(Vikinho, 2013.05.31 21:15)

Megszeretném kérdezni hogy horgászáshoz ott engedély vagy jegy szükséges?
Mert elszeretnék egyszer oda menni horgászni

Re: Kérdés!!

(Egyesület, 2013.06.07 05:37)

Igen többféle engedély is kapható, és két helyen lehet váltani Halászlakon.

Szank

(Róbert, 2012.12.31 15:23)

Boldog újévet minden HALÁSZLAKI Barátomnak Ismerősnek !!!! A Harcsa baráti körnek - külön kiemelve Paligátor cimbimet !!!!

Szarvas

(Bakancs, 2010.12.23 20:37)

Úszik Halászlak és árad újra a folyó, így valószínű még több lesz a víz!!!! Kutak lezárva??? Ki tudja!!??

Re: Szarvas

(Bakancs, 2012.03.03 20:05)

Most olvasom,hogy az APEH-NAV-Posta tehet az 1 %-os felajánlásokról, mert, hogy "elúszott"!!!! Ha valaki nem tudja az Egyesület adószámát vagy számlaszámát, természetes a KUDARC!Miért nem lehet erre vonatkozóan valamilyen hírdetést vagy felhívást tenni azoknak, akik tagjai az Egyesületnek. Talán a személyes felhívás, megbeszélés eredményes lenne egy-egy meghitt banzájn alkalmával!!! Nem volna lehetetlen ennek megtétele az Egyesület honlapján sem!!! Márha valaki olvassa azt!! Bár nem sok újdonságot talál rajta senki!

Re: Re: Szarvas

(Tisztelt Bakancs!, 2012.03.05 18:17)

Halvány fogalmad sincs arról hogy mi történt az 1%-al, akkor miért írsz hülyeségeket, a felajánlott 1%-ok usztak el mert az APEH is és a POSTA is hibázott mert rosszhelyre cimeztek és nem is postáztak az egyesület részére leveleket.
Az Adó 1 %-hoz nem a számla számot kell tudni hanem, az Adó számot. Akit érdkel Halászlak sorsa az tarttja velünk akpcsolatot és rá is kérdezett az 1 %-ra.

Az Egyesületnek nem banzájnja van, hanem taggyűlése, valamint a meghirdetett horgászverseny illetve munkák utáni összejövetel.
Részt vehetnél rajta és akkor nem írnál ilyeneket, akkor tudnád hogy mi történik.
Szerintem te nem is nézted meg rendesen az Egyesület honlapját mert az Első oldalon már tavaly előtt is felvolt tünteve az Egyesület számala száma is és az ADÓszáma is!

Ha továbbra is csak ilyeneket tudsz irni és azt is ismeretlenül akkor nem kérünk belőled, mert ugyan olyan vagy mint az tag aki még a lábát sem emeli fel amikor mások szemetet gyűjtenek.
Üdvözlettel: Az Egyesület

6131 Szank Zsigmondy u. 9

(Robizsaru, 2009.10.31 22:03)

Üdv mindenkinek,most jutottam végre géphez örömmel látom, hogy jól megvagytok. Mostanában egy kicsit el vagyok maradva Halászlakból, de ha számít teljes melszélességgel kiálok a vasút megmaradásáért, józan ésszel felfoghatatlan, hogy ezen az állapoton bárki is ilyen esztelenül próbál változtatni. Az észérveket megértem én de az erőből nehezen értek.

Mezőkovácsháza hársfa 1

(Kovács Lajos, 2009.02.16 19:39)

Mi is nagyon szeretünk lejárni ,esős idöben átlag autoval sajnos megkőzelithetetlen.

Cegléd

(Móni és Feri, 2009.01.29 13:33)

Már 8 éve járok, járunk le a párommal és apuékkal minden nyáron Halászlakra. Érdemesnek találjuk megtenni a közel 100 km-t, mert már nem tudjuk a nyarat e hely nélkül elképzelni.
Valóban nagy gond a gáton levő járhatatlan út esős időben, mi is alig tudtunk átvergődni rajta.
Sajnálatosnak tartom, hogy Szarvas önkormányzata ebben nem tud vagy nem akar segíteni, mert ez egy kivételes hely, /csak egy új kisbolt hiányzik/.
Legalább a hozzászólásunkkal szeretnénk támogatni minden kezdeményezést hiszen mi is nagyon szeretjük ezt a helyet, idén is megyünk horgászni, nyaralni.

üdvözlettel
Móni és Feri